Portfolio

Woonbegeleider LVB/ASS – Almere

De woonlocatie, een ouderinitiatief, is gevestigd in een voormalig schoolgebouw welke is verbouwd tot appartementencomplex. Hier wordt in een 24-uurs setting, op basis van presentiegericht werken, begeleiding geboden aan 10 jongeren met ASS en LVB. Cliënten hebben een zorgprofiel variërend van VG3 tot en met VG6

Woonbegeleider 1 op 1 – Twente

Door een veranderende zorgvraag en behoefte, lukte het de organisatie niet meer de begeleiding te bieden op locatie. In samenwerking met andere professionals heb ik de begeleiding mogen overnemen op een externe locatie en de veranderende zorgvraag waargenomen om tot een passende volgende stap te komen.

Nachtwaker – Uddel

Voor een identiteitsgebonden organisatie heb ik mogen bijdragen in het continueren van de zorg. Door verloop of uitval was er op dit vlak een grote vraag. Ik heb de brede doelgroep anderhalf jaar mogen ondersteunen. De verschillende groepen waren zo divers dat deze alle doelgroepen binnen zorg aanspreken. Ik heb hier erg genoten van de maatwerk en steeds veranderende expertise die nodig was om alle bewoners te kunnen dienen.

Woonbegeleider 1 op 1 – Twente

Door toenemende psychiatrische problematiek, liep het binnen de reguliere zorg steeds mis. Door een interventie van de gemeente heb ik als onderdeel van een team, mogen bijdragen aan het continueren van de zorg. Een genormaliseerd leven, signaleren en signalen multidisciplinair uitzetten, waren hierin leidend.

Woonbegeleider 1 op 1 – Twente

Als gevolg van een toenemende zorgvraag en ondersteuningsbehoefte van de bewoner, kon deze niet meer gewaarborgd worden door het bestaande team. Als onderdeel van een team heb ik de zorg mogen voortzetten. Normaliseren van gedrag, in kaart brengen van de zorgvraag en ondersteuningsbehoefte, multidisciplinair uitzetten en ondersteunen in de ADL waren hier onderdeel in.

Woon/dagbestestedingsbegeleider 1 op 1 – Twente

Een regelmatig weglopen van een bewoner welke kwetsbaar genoemd mag worden, behoeft bescherming . Deze extra zorg heb ik mogen waarborgen. Dit was mogelijk door veel nabijheid te bieden en tijdig te signaleren.