Dienstaanbod

Begeleiding op een bestaande groep/woonvorm

Door onvoorziene zaken kan het een uitdaging zijn om de bezetting rond te krijgen. Redenen kunnen zijn: verloop, zwangerschap of een toenemende zorgvraag van een bewoner. Ik zet mij graag in om ondersteuning te bieden tot dit weer gedragen kan worden door het bestaande team.

Ambulante begeleiding

Zoek je begeleiding aan je huis? Ik hoor graag je wensen en behoeftes. Ondersteuning doormiddel van gespreksvoering, hulp bij de ADL of gewoon iemand die met je mee doet en er voor je is wanneer het even niet lukt; ik kijk graag met je mee 

Activiteiten en ondersteuning

Heb je een specifieke hulpvraag en zoek je taakgebonden ondersteuning? Ik kijk graag of ik iets voor je kan betekenen. Praktische zaken als financiën en werk of juist iemand die je drempel over helpt in je vrije tijd door samen te sporten of mediteren? Neem contact op en ik kijk graag mee of ik op je vraag kan aansluiten.

Anders?

Staat je vraag of behoefte niet tussen bovengenoemde? geen probleem, door een groot netwerk te onderhouden en brede kennis is er bijna altijd wel iets mogelijk. Neem gerust contact op, ik denk graag mee.